News Flash:

MINUNE! Timisul va primi cei mai multi bani la rectificare

29 Iulie 2015
1140 Vizualizari | 0 Comentarii
titu bojin
Judetul Timis va primi cele mai mari sume alocate de Guvern pentru echilibrarea bugetelor locale, dupa rectificarea programata de Cabinetul Ponta, in judet urmand sa ajunga 92 de milioane de lei, a declarat presei, marti, Titu Bojin, presedintele Consiliului Judetean (CJ) Timis. 
„Iata ca acum Timisul primeste. Este un semn ca echipele de la nivel central si regional si-au facut datoria. Este cea mai mare suma alocata unui judet in acest an (92 de milioane de lei, n.r.). Spre comparatie, Vrancea a primit 12 milioane de lei, Valcea, 9 milioane de lei, Vaslui, 5 milioane de lei. Totodata, judetele vecine au primit sume mai mici, spre exemplu, Aradul a primit 55 de milioane de lei, Caras-Severin,17 milioane de lei, iar Hunedoara, 33 de milioane de lei. Cu aceste sume, sper sa putem rezolva toate proiectele principale, vom insista pe cele de infrastructura si din domeniul spitalelor”, a declarat Titu Bojin, potrivit ziuadevest.ro.
Potrivit acestuia, alocari importante sunt si la capitolul cheltuieli de personal (824.000 de lei), locul cinci pe tara, la sumele alocate pentru institutiile de invatamant special (18 milioane de lei) si, cel mai important, in opinia lui Bojin, 6 milioane de lei pentru Programul National pentru Dezvoltare Rurala (PNDR).
„La PNDR stam foarte bine. Sunt 152 de proiecte aprobate, dintre care 62 au fost deja finantate, restul sunt proiecte noi care urmeaza sa intre la finantare. Un singur proiect a fost pus in plus, este vorba de drumul de la Unip, acolo era mare nevoie, am decis sa alocam 300.000 de lei, acum asteptam aprobarea si sa rezolvam problema (...)”, a mai spus Bojin.

judetul timis cabinetul ponta titu bojin
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1130 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005288 (s)