News Flash:

Minorul beat care a provocat un accident mortal in Craiova este fiul unor judecatori

17 Iulie 2018
795 Vizualizari | 0 Comentarii
download

Tanarul fara permis si baut, care marti dimineata a provocat un accident rutier, in Craiova, in urma caruia si-a pierdut viata o fata in varsta de 18 ani, este fiul unor judecatori din Banie, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Surse apropiate anchetei au declarat, corespondentului MEDIAFAX, ca mama baiatului este judecator la Tribunalul Dolj, in timp ce tatal sau este la Judecatoria Craiova, chiar la Sectia pentru minori si tineri.

O tanara in varsta de 18 ani, din Craiova, a murit, in noaptea de luni spre marti, intr-un accident provocat de un tanar in varsta de 16 ani, care conducea masina desi era baut si nu avea permis. Fata era in masina, impreuna cu soferul si alte doua persoane, toti fiind raniti.

„In jurul orei 3.00, un tanar in varsta de 16 ani a pierdut controlul autoturismului pe care il conducea si s-a rasturnat. In urma accidentului a rezultat decesul unei fete in varsta de 18 ani, ranirea usoara a soferului si a celorlalti doi pasageri. In urma testarii a rezultat o alcoolemie de 0,49 mg/l. Autoturismul era condus pe strada Viitorului, din directia Centurii de Nord catre Hanul Doctorului”, a explicat Mihaela Gird, purtatorul de cuvant al Politiei Dolj.
Politistii doljeni a deschis o ancheta penala pentru ucidere din culpa, conducere fara permis si conducere sub influenta bauturilor alcoolice.


accident rutier craiova banie
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1296 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008718 (s)