News Flash:

E preocupat de soarta lucrătorilor și pensionarilor care au lucrat sau lucrează în străinătate

Ministrul Muncii și Solidarității Sociale a cerut atașaților români să îmbunătățească comunicarea cu cetățenii din străinătate

15 Septembrie 2023
88 Vizualizari | 0 Comentarii


Ministrul Muncii și Solidarității Sociale, Simona Bucura-Oprescu, a solicitat atașaților români pe probleme de muncă și sociale din misiunile diplomatice să îmbunătățească comunicarea cu cetățenii și autoritățile străine în viitor. Aceștia au fost convocați la București în această săptămână pentru a discuta soluții pentru problemele cu care se confruntă lucrătorii și pensionarii români care au lucrat sau lucrează în străinătate. În cadrul întâlnirii, atașaților li s-a cerut să acorde o atenție deosebită relației directe cu cetățenii români, angajatorii lor și autoritățile din țările gazdă în care își desfășoară activitatea.

„Este nevoie să fiți vizibili, românii trebuie să știe la cine pot apela și ce puteți face pentru ei. Trebuie să fiți puntea pentru soluționarea problemelor de muncă și obținerea drepturilor pe care le au românii din afara țării în relația cu angajatorii, casele de pensii și celelalte autorități”, a afirmat ministrul Simona Bucura-Oprescu.
 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2023 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1163 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006811 (s)