News Flash:

Ministrul Justitiei a transmis presedintelui Romaniei scrisoarea de reinvestire a Codrutei Kovesi

29 Martie 2016
790 Vizualizari | 0 Comentarii
Codruta Kovesi
Ministrul Justitiei, Raluca Pruna, a transmis presedintelui Romaniei scrisoarea prin care solicita reinvestirea in functia de procuror sef al Directiei Nationale Anticoruptie(DNA) a Laurei Codruta Kovesi, au declarat pentru MEDIAFAX reprezentanti ai Biroului de Presa al Ministerului Justitiei.
"Ministerul Justitiei a inaintat presedintelui Romaniei scrisoarea prin care ministrul a propus reinvestirea in functia de procuror sef al Directiei Nationale Anticoruptie a doamnei Laura Codruta Kovesi dupa primirea avizului Consiliului Superior al Magistraturii", a precizat pentru MEDIAFAX Biroul de Presa al Ministerului Justitiei.
Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, urmeaza sa decida daca semneaza decretul de numire in functie a Laurei Codruta Kovesi pentru un nou mandat la conducerea DNA.
Sectia de procurori a Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a avizat in unanimitate, luni, numirea Laurei Codruta Kovesi, dupa ce aceasta a sustinut in fata procurorilor din CSM proiectul de management al institutiei pentru urmatorul mandat.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1238 (s) | 22 queries | Mysql time :0.033659 (s)