News Flash:

Traian Basescu acuza dur DNA

28 Martie 2016
1179 Vizualizari | 0 Comentarii
basescu amendat
Fostul presedinte Traian Basescu a acuzat Directia Nationala Anticoruptie (DNAprotejeaza posibili infractori, acesta spunand ca nu poate sa fie de acord cu ideea ca un cap mafiot, precum cei din dosarul Microsoft, sa-si toarne la DNA reteaua de influenta si sa ramana cu banii furati in urma unei intelegeri cu procurorii anticoruptie. Potrivit acestuia, Dinu Pescariu, Florian Walter, Claudiu Florica, Dragos Dobrescu si Valentin Visoiu sunt "doar citeva nume de posibili infractori protejati de DNA".
"Posibilii capi mafioti, prin intelegere cu procurorii DNA, au ramas fara niciun fel de acuzatie, sunt in libertate, dar si cu toti banii furati in buzunar, deplini proprietari asupra averilor imense facute prin furt, conturilor cu sute de milioane, avioanelor, apartamentelor de la Monaco sau de aiurea, in timp ce pionii lor vremelnici sunt prezentati cu catuse la miini, pe toate televiziunile, intr-un spectacol bine regizat cu numele "lupta impotriva coruptiei si recuperarea banilor poporului". Pot fi de acord ca posibilii mafioti pocaiti, transformati in denuntatori, sa ramina liberi, pentru ca ajunsi la strimtoare au ajutat justitia. Resping insa ideea ca, daca un posibil cap mafiot si-a turnat propria retea de influenta, mereu alta in functie de guvernare, sa ramina cu sumele furate statului in baza unei intelegeri cu procurorii DNA (eu cel putin plec de la premisa ca procurorii DNA nu impart nimic cu capii mafioti)".
Trebuie spus ca un ministru care ar face intelegeri pe bani furati ar ajunge la puscarie. O fi oare constitutional ca un procuror sa poata face astfel de intelegeri in favoarea beneficiarului banilor furati de la stat? Marea problema este ca, lasind banii in conturile celor care i-au furat, nu vom mai putea realiza programul de autostrazi anuntat de Doamna Kovesi la bilantul DNA. Poate doar sa se recupereze ceva sume cu care sa se cumpere pampersi pentru crese. Ce sa-i faci, ginduri de bunic", a punctat fostul presedinte.

dna cap mafiot microsoft intelegeri procurorii anticoruptie
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1245 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005524 (s)