News Flash:

Ministrul Cuc, foarte nemultumit de constructorul de la lotul 3 al Autostrazii Lugoj - Deva

6 Octombrie 2017
953 Vizualizari | 0 Comentarii
autostrada Lugoj Deva
Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, s-a declarat, vineri, la Timisoara, foarte nemultumit de modul de lucru al constructorului de la lotul 3 al Autostrazii Lugoj-Deva, unde s-a surpat terasamentul pe o lungime de 70 de metri, in aceasta vara, transmite corespondentul Mediafax.
Razvan Cuc a afirmat, vineri, la Timisoara, unde s-a intalnit cu sefii directiilor regionale de drumuri si poduri din tara, ca este foarte nemultumit de constructorul de la lotul 3 al autostrazii Lugoj-Deva, unde, in aceasta vara, s-a surpat terasamentul pe o lungime de 70 de metri.
"Unele loturi au avansat, altele au stagnat. De exemplu, lotul 3 Lugoj-Deva este un lot care a stagnat si sunt foarte nemultumit de constructor, se lucreaza haotic. Nu putem lucra cu 27 de subcontractori nesupravegheati, se darama terasamentul la autostrada si noi nu luam nicio masura", a declarat ministrul Transporturilor.
De asemenea, Razvan Cuc a vorbit si despre stadiul lucrarilor la lotul 2 al autostrazii Lugoj-Deva, precizand ca se lucreaza la documentatia pentru lansarea pentru proiectare si executie a ultimei sectiuni. Mediafax.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1190 (s) | 32 queries | Mysql time :0.007353 (s)