News Flash:

Ministerul Justitiei: Procurorul Marius Bulancea, propus ca sef al Sectiei a II-a din DNA

12 Octombrie 2016
1047 Vizualizari | 0 Comentarii
dna1
Ministrul Justitiei, Raluca Pruna, a transmis Consiliului Superior al Magistraturii, in vederea obtinerii avizului, propunerea de numire a lui Marius Bulancea in functia de procuror sef al Sectiei de combatere a infractiunilor asimilate infractiunilor de coruptie din cadrul DNA.
In prezent, Marius Bulancea ocupa aceasta functie prin delegare, din luna iulie 2016, delegare care expira in ianuarie 2017.
Potrivit unui comunicat al MJ, Raluca Pruna mai propune numirea lui Silviu Paul Dumitriu in functia de procuror sef adjunct al Sectiei de combatere a infractiunilor asimilate infractiunilor de coruptie, in prezent delegat in aceasta functie.
Potrivit dispozitiilor art. 54 alin. 1 din Legea 303/2004, numirile in aceste functii se fac de catre presedintele Romaniei, la propunerea ministrului Justitiei, cu avizul Consiliului Superior al Magistraturii, dintre procurorii care au o vechime minima de 10 ani in functia de judecator sau procuror, pe o perioada de 3 ani, cu posibilitatea reinvestirii o singura data.
In desemnarea celor doua propuneri, ministrul Justitiei a avut in vedere indeplinirea criteriilor de integritate, experienta profesionala si manageriala relevanta si capacitatea decizionala.
AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1237 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005222 (s)