News Flash:

MIRACULOS! O femeie a baut zilnic, timp de 8 luni, suc de morcovi! Rezultatul i-a uimit pana si pe medici

29 Noiembrie 2016
1007 Vizualizari | 0 Comentarii
suc celulita
Morcovii reprezinta o sursa excelenta de sanatate, fiind bogati in betacaroten (un puternic antioxidant ce neutralizeaza radicalii liberi, compusi ce favorizeaza aparatia cancerului), vitamine (cum ar fi vitamina A) si o multime de alti nutrienti indispensabili unui organism sanatos.
In cele ce urmeaza, va prezentam cazul Annei Cameron, este o scriitoare americana care in anul 2005 si-a pierdut sotul bolnav de cancer, in 2012 fiind si ea diagnosticata cu cancer de colon.
Dupa ce a avut loc prima interventie chirurgicala, femeia a refuzat sa urmeze chimioterapia, afirmand ca se simte bine. Insa, la un control ulterior, femeia a primit o veste socanta: cancerul se extinsele si la plamani.
Ann, in cautarea disperata a unui tratament pentru cumplita boala, a gasit pe internet povestea lui Ralph Kalley, un barbat ce sustine ca a tratat cancerul de piele cu ajutorul sucului de morcovi. Motivata, femeia s-a hotarat sa incerce, incepand sa consume zilnic aproximativ 2 litri de suc de morcovi.
Starea ei a inceput sa se imbunatateasca, iar dupa 8 luni de la inceputul acestui tratament, prezentandu-se la control, doctorii au constatat ca tumorile incep sa se reduca in dimensiuni. Dupa alte 6 luni, femeia parca nu suferise de cancer.
Totusi, in cazul celor suferinzi de cancer, noi recomandam respectarea sfaturilor medicale si urmarea tratamentului corespunzator, pe langa urmarea unui tratament naturist ce va sustine organismul in lupta cu boala.
Sucul de morcovi promoveaza sanatatea, furnizand organismului nutrientii necesari, fiind si deosebit de util pentru cei care tin dieta. sursa: kilocalorii.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1188 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004534 (s)