News Flash:

Mesajul transant al unei tinere din Diaspora catre pensionarii romani „Jos labele de pe viitorul nostru…”

26 Aprilie 2018
985 Vizualizari | 0 Comentarii
tanara

Mesajul unei tinere romance din Diaspora a ajuns viral pe reteaua de socializare Facebook. Tanara ii ataca pe pensionari care voteaza un anumit partid pentru “5 lei in plus la pensie” si le transmite “Jos labele de pe viitorul” tinerilor. Postarea continua la fel de dura, transmitandu-le votantilor PSD de varsta a doua ca “si-au trait traiul” si “si-au mancat malaiul”. De asemenea, tanara considera ca batranii de azi “au facut o revolutie degeaba”.

Iata mesajul complet al tinerei:
„Fara jignire la adresa nimanui iar cei care vor sa intre in polemici ii rog sa se abtina si sa isi scrie ura pe pagina lor de socializare si nu pe a mea.

Voi cei iesiti in pensie va bucurati la un 5 lei la pensie mai mult? Va place cum a adus partidul vostru drag Romania? Apar unii pensionari nebuni la tv si spun ca noi tineretul nu avem nimic de spus ei bine noi tineretul avem un mesaj pentru voi JOS LABELE DE PE VIITORUL NOSTRU! Voi v-ati trait traiul v-ati mancat malaiul! Ati facut o revolutie si tot degeaba. Va place sa traiti intr-o tara care a ajuns de rasul lumii. Unde se fura ca in codru. Nu ne spune-ti voi noua ce trebuie sa consideram noi ca este mai bine pentru viitorul nostru. Nu mai fiti penibili! Stati la caldurica voastra acasa si bucurati-va de cei 5 lei mai mult. Da puneti-va si ochelarii cand incepeti sa platiti mai mult. Sunteti orbi??? Nu vedeti cum a ajuns Romania? Si nu incepeti ca Johannis. Ci Comunistii vostri ce au condus din umbra de atatia ani.

In loc sa ii intereseze de bani la stat pentru spitale unde sa va puteti voi pensionarii trata, de autostrazi sa putem noi copii sa ajungem mai usor la voi sa va vedem, de scoli, medicamente pe ei ii intereseaza sa poata fura. Sa va fie rusine ca ati ajuns la o varsta si aveti aceeasi mentalitate de pe vremea lu’ Nea’ Nicu! Sa va fie rusine ca va ganditi doar la voi! Va doresc ca trandafirii psd-ului sa faca niste tepi mult mai mari ca acum. Ca sa ii simtiti mai bine.

Oameni batrani fara minte!
Se desparte Romania in doua??? DA!! Din cauza voastra ca nu ne permiteti sa alegem! Nu ne permiteti sa ne intoarcem acasa! Cred ca va place sa traiti asa!
Iesi-ti in strada daca sunteti destepti! Iesiti si tineti piept tinerilor care isi doresc un viitor in Romania! Care au vazut frumusetea de afara si vor sa schimbe mizeria din tara lor! Rusine sa va fie!”, a scris romanca pe Facebook.


Impresionata de impactul mesajului ei, dar si dupa ce a fost atacata de o sumedenie de internauti, tanara a simtit nevoia sa vina cu o serie de precizari cu privire la modul in care a fost perceput mesajul ei:
“Mesajul meu de acum cateva ore a fost inteles, de catre unii oameni, gresit. Mesajul se adreseaza sustinatorilor PSD-ului, celor ce protesteaza la Cotroceni, care se bucura de ceea ce li s-a oferit de catre actualul guvern, insa nu pot vedea si ceea ce le ia acest guvern. Normal ca avem si pensionari cu capul pe umeri, constienti ca , ceea ce face actualul guvern nu este bine. Batrani ce iubesc tineretul, si isi doresc un viitor mai bun pentru tara si pentru tineret.

Dar din pacate acestia sunt acoperiti de cei ce nu isi doresc decat ca lucrurile sa fie asa cum vor ei, care nu se gandesc decat la ei si care nu stiu decat sa se certe in loc sa discute. Am primit mesaje si de sustinere, dar si critici dure. Era de asteptat. Insa , inainte sa incepem sa jignim ca…..nu am cuvinte sa exprim cum, ar trebui sa ne deschidem mintea si sufletul. Imi cer scuze pentru acei „pensionari” care au fost bagati in „aceeasi oala”. Cand am realizat greseala a fost deja tarziu, mesajul era viral. Nu am mai putut schimba. Insa pentru cei ce sunt de acord cu sistemul din Romania mesajul ramane in picioare”, le-a transmis tanara tuturor celor care i-au vazut mesajul.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1159 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006690 (s)