News Flash:

Mesajul lui Papa Francisc pentru Donald Trump

21 Ianuarie 2017
1225 Vizualizari | 0 Comentarii
papa
Papa Francisc l-a felicitat astazi pe noul presedinte al Statelor UniteDonald Trump, si l-a indemnat sa apere demnitatea umana si libertatea "in intreaga lume", care se confrunta cu "grave crize umanitare", relateaza EFE, AFP si Reuters, potrivit Agerpres.

"Intr-un moment in care omenirea este afectata de o grava criza umanitara care necesita raspunsuri politice ample si unite, ma rog ca deciziile dumneavoastra sa fie ghidate de bogatele valori spirituale si etice care au modelat istoria poporului american", se arata in comunicatul difuzat de Sfantul Scaun la scurt timp dupa investirea noului lider american. 
Papa Francisc l-a indemnat de asemenea pe Trump sa mentina angajamentul natiunii sale fata de protejarea demnitatii umane si a libertatii in intreaga lume. 

"Fie ca sub presedintia dumneavoastra, statura (internationala) a Americii sa continue sa fie masurata mai ales prin preocuparea ei pentru cei saraci, proscrisi si cei aflati in nevoie'', a adaugat Francisc. 

Cel de-al 45-lea presedinte al Statelor Unite, Donald Trump, a depus juramantul pe Biblie vineri si a pronuntat discursul de investitura pe treptele Capitoliului din Washington.

papa francisc presedinte statelor unite donald trump
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1233 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006546 (s)