News Flash:

Mesajul emotionant al Andei Adam dupa ce a devenit mamica

1 Decembrie 2015
1329 Vizualizari | 0 Comentarii
anda adam
Moment special pentru Anda Adam. Luni, de Sfantul Andrei, cantareata a nascut o fetita. Sotul artistei este in culmea fericirii si a dorit sa impartaseasca bucuria din suflet cu toti prietenii de pe Facebook. El a postat prima fotografie din maternitate. 

La ora 11.30 Anda Adam a devenit mama. Cantareata a adus-o pe lume o fetita pe nume Evelin, care a primit nota 10. A fost alegerea artistei sa nasca in zi de sarbatoare. La scurt timp dupa nastere, fericita mamica a postat pe pagina deFacebook prima fotografie din maternitate.

"Fericirea si bucuria pe care o avem in suflet nu se poate exprima in cuvinte. Multumim Doamne pentru aceasta minune in viata noastra", a scris Anda langa fotografie.

Nasul fetitei este Jorje. Emotionat si fericit, artistul a postat si el pe Facebook o fotografie in care apare langa sotul Andei si un mesaj din maternitate.

"Astazi este o zi binecuvantata! S-a nascut finuta noastra! La Multi Ani, draga Evelin! Sa va traiasca dragilor si sa fiti fericiti si bucurosi in noua formula! Dupa cum vedeti pe fetele noastre, desi n-am baut nimic....pana acum..suntem foarte fericiti! De asemenea, va uram La Multi Ani tuturor celor care purtati numele de sfant astazi, inclusiv pentru finu' Sorin Andrei dar si pentru sotia mea minunata (traiasca Nasa) pe care o cheama si Andreea", a scris pe facebook Jorje, nasul fetitei.

Anda Adam si Sorin au fost susprinsi, dis de dimineata, cand au ajuns la clinica unde avea programare pentru operatia de cezariana. Imbracata sport, artista s-a dat jos din masina, iar imediat sotul ei i-a sarit in ajutor. A luat el geanta si au mers spre intrarea in spital.

Anda Adam si sotul ei Sorin asteptau cu nerabdare ziua in care urmau sa devina parinti. Ea a marturisit ca are totul pregatit pentru venirea pe lume a copilului si ca a cumparat de de la hainute pana la scaunul de masina.

anda adam evelin facebook jorje sorin
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1202 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006420 (s)