News Flash:

BOMBA! Adrian Mutu s-a insurat la Timisoara

1 Decembrie 2015
2227 Vizualizari | 0 Comentarii
mutu si sandra
N-a trecut nici un an de cand s-a cuplat cu Sandra Bachici (22 de ani), o banateanca superba, ca Adrian Mutu (36 de ani) a si luat-o de nevasta. “Briliantul” a renuntat la burlacie pentru a treia oara iar, din spusele apropiatilor, se pare ca marele eveniment ar fi avut loc la starea civila din Timisoara, orasul natal al miresei. 
„Cetatene Adrian Mutu, de bunavoie si nesilit de nimeni o iei in casatorie pe Sandra Bachici?” „Da!” Acesta este cuvantul magic pe care fotbalistul l-ar fi rostit in urma cu patru luni, la cununia civila alaturi de femeia care i-a schimbat destinul: Sandra, fosta Miss Romania, devenita Mutu in urma casatoriei, scrie ziuadevest.ro.
„Sunt doi tineri frumosi, se iubesc foarte mult, sunt facuti unul pentru celalalt. Le dorim sa traiasca impreuna toata viata”, ne-au declarat apropiatii cuplului. De altfel, surse credibile din familia fotbalistului lui FC Pune City au confirmat pentru Click! ca Adi este din nou barbat insurat. Desi au tinut secret marele eveniment, Sandra si Adrian au inceput sa lanseze tot felul de indicii pe retelele de socializare Facebook si Instagram. Dupa ce si-au facut un nume de cod “AMSM” (Adrian Mutu-Sandra Mutu), cei doi au inceput sa se si alinte “sotul meu”, “sotia mea”, iar felicitarile din partea fanilor curg cu duiumul de duminica (29 noiembrie) incoace.
In plus, Sandra si Adrian au fost atat de discreti, incat pana si familia a aflat in ultimul moment. Mai mult, la cununia civila nu ar fi participat decat soacra mica, tatal Sandrei aflandu-se dupa gratii, iar Mutu a preferat sa-si anunte parintii abia dupa fericitul eveniment.
La fel s-a intamplat si la cununia civila cu Consuelo, care a avut loc in 2005, in Republica Dominicana. Tatal lui Adrian Mutu, Spiridon, declara atunci in presa: “Ne-a anuntat dupa eveniment: «mama, tata m-am insurat»”. Fotbalistul e atat de indragostit de Sandra, incat nu trece nici o zi fara sa-i faca declaratii de dragoste. “Intr-o zi cunosti o persoana pe care nu o intereseaza trecutul tau si asta doar pentru ca tot ce isi doreste e sa fie cu tine”, a scris Mutu pe Facebook, in timp ce Sandra a completat: “Doar in bratele tale ma simt completa, ma simt protejata, si nu exista pe lume un alt loc unde mi-as dori sa fiu. Te ador, sotul meu!”.
Iar daca drumul la starea civila a fost atat de simplu, se pare ca cel spre altar e cam complicat. Iar asta pentru ca in timpul mariajului cu Consuelo, Adrian Mutu a ales sa faca o schimbare pe plan spiritual si s-a pocait, devenind adeptul Bisericii Crestinilor dupa Evanghelie. Click! a stat de vorba cu un preot, pentru a afla ce trebuie sa faca fotbalistul daca vrea sa fie mire din nou si in fata lui Dumnezeu. “Mirele trebuie sa fie ortodox, dar botezul nu se repeta. In acest caz, se face o cerere de revenire si o slujba speciala, care e un fel de dezlegare pentru ratacirea lui. Asa e randuiala la noi. Cererea se poate face la parohia de unde a plecat. Trebuie sa argumenteze ca s-a convins ca tot credinta stramoseasca e cea adevarata. Mergi si ceri iertare si spui ca a fost o ratacire... Dar sa nu se inteleaga cumva ca avem ceva cu celelalte culte! Daca nu esti ortodox, nici nu poti sa fii nas de botez si nici de cununie. Ca nas, devii parinte spiritual si trebuie sa fii de aceeasi credinta cu mirii”, a declarat, pentru Click!, preotul Ilie Costescu de la Biserica Sf. Ilie din Titan.
Sandra s-a iubit si cu Laszlo Sepsi
Frumoasa Sandra Bachici, in varsta de 22 ani, este din Timisoara, iar pe cand avea numai 17 ani a castigat Miss Romania Fashion TV. A ajuns in centrul atentiei dupa ce s-a cuplat cu celebrul fotbalist Laszlo Sepsi, component al echipei nationale. Cei doi au fost impreuna 4 ani si la un pas sa ajunga la altar.
Adrian Mutu, doua casatorii ratate, trei copii
In 2001, Adrian Mutu s-a casatorit cu actrita Alexandra Dinu, cu care are un copil, Mario, in varsta de 13 ani. Cei doi au divortat in 2003. La doi ani distanta, atacantul s-a insurat pentru a doua oara, de data aceasta aleasa fiind modelul dominican Consuelo Matos Gómez. Au doi copii impreuna, Adriana, nascuta in 2006, si Maya Vega, venita pe lume in 2008. Mutu a divortat de Consuelo in 2014.

sandra bachici adrian mutu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1133 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005789 (s)