News Flash:

Membri CA ai Radio Romania Actualitati, suspectati de abuz in serviciu si conflict de interese

17 Noiembrie 2016
988 Vizualizari | 0 Comentarii
radio romania 1
Procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 1 efectueaza joi perchezitii la Radio Romania Actualitati, vizati in acest caz fiind membrii Consiliului de Administratie, acuzati ca ar fi acordat ilegal contracte unor firme controlate indirect, au declarat surse judiciare pentru MEDIAFAX. UPDATE: Au fost puse in aplicare 11 mandate de aducere, potrivit Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 1.
Procurorii sustin ca in acest dosar sunt efectuate cercetari fata de mai multe persoane cu functii de conducere din cadrul Societatii Romane de Radiodifuziune, respectiv membri in Consiliul de Administratie al acestei institutii, sub aspectul savarsirii unor prezumtive infractiuni de abuz in serviciu si conflict de interese.
"In fapt, s-a retinut ca acestia ar fi participat la luarea unor decizii in urma carora au fost incheiate mai multe contracte de prestari servicii obtinand in mod ilegal foloase patrimoniale. Valoarea prejudiciului cauzat Societatii Romane de Radiodifuziune s-ar ridica la suma de aproximativ 400.000 lei", potrivit documentului citat.
Totodata, au fost puse in aplicare 11 mandate de aducere pe numele persoanelor vizate, acestea urmand a fi audiate la sediul I.G.P.R. – Directia de Investigare a Criminalitatii.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1144 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004893 (s)