News Flash:

Medicii resping "privilegiile" propuse de Guvernul Tudose. Scutirea de impozitul pe venit nu se bucura de un sprijin larg in randul doctorilor

16 August 2017
902 Vizualizari | 0 Comentarii
medic arest
Potrivit unui sondaj al Federatiei „Solidaritatea Sanitara”, 57% dintre medici prefera inlocuirea scutirii de impozitul pe venit a medicilor cu acordarea tuturor drepturile salariale, in timp ce alti 28% considera ca de aceasta scutire ar trebui sa beneficieze si alte categorii de salariati.
"Doar 15% dintre medici cred ca de masura scutirii de impozit ar trebui sa beneficieze doar doctorii. Numai cca. 44% dintre medici considera ca scutirea lor de impozit ar avea un efect pozitiv asupra medicilor. 32% dintre acestia cred ca este necesara, totusi, inlocuirea lor cu o salarizare corecta", transmite Federatia „Solidaritatea Sanitara” printr-un comunicat de presa.
Respondentii care considera ca masura ar avea efecte negative asupra medicilor o considera incorecta si cred ca este necesara inlocuirea ei, explica sindicatul.
"Aprecierile negative la adresa acestei masuri sunt determinate de dorinta unei salarizari corecte in loc de privilegii, de teama fata de ceea ce ar putea ascunde o astfel de masura, de respingerea discriminarii pe care o aduce cu sine, de refuzul unor pomeni si dorinta de beneficia de recompensele meritate, de ruptura pe care o poate introduse fata de alte categorii profesionale din Sanatate si fata de cetateni, de dorinta de echitate, de refuzul exceptiilor si favorizarea regulilor pentru toti", se mai precizeaza in comunicat.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1246 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005030 (s)