News Flash:

Medicii i-au spus sa isi ia ADIO de la cei dragi dupa ce i-au descoperit un CANCER la plamani in faza terminala. La un an de zile au avut un soc: omul se vindecase complet! Uite ce a consumat barbatul in fiecare dimineata

22 Iulie 2017
18574 Vizualizari | 0 Comentarii
medici

Cancerul este o boala neiertatoare care, daca nu este descoperita in fazele incipiente, duce inevitabil la deces.


In lume sunt insa cazuri in care pacientii s-au vindecat in mod inexplicabil, desi nu au urmat tratamente care implica radioterapie si chimioterapie.

 

Un exemplu este Ante Kresic, un barbat din Croatia, care a fost diagnosticat in urma cu 13 ani cu cancer la plamani in stadiu terminal. La acel moment medicii nu i-au mai dat mult de trait si l-au sfatuit sa inceapa sa isi ia adio de la cei dragi cat mai repede.

Barbatul a refuzat orice forma de tratament recomandata de medici, insa a inceput sa ia zilnic cate 3-4 lingurite dintr-o pasta de miere cu ghimbir, pe care si-a preparat-o singur.


In mod inexplicabil, dupa un an de zile, omul s-a vindecat complet de cancer. La control medicii nu au mai descoperit nicio urma de celule canceroase si au ramas uimiti de cele intamplate.

cancerul boala deces ante kresic
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1272 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006504 (s)