News Flash:

Medicii au incremenit cand au vazut cat de mare e burta acestei femei insarcinate: „Dumnezeule, e cea mai mare pe care am vazut-o vreodata, nu stim ce va iesi de acolo” E incredibil ce a nascut aceasta femeie

7 Iulie 2017
1681 Vizualizari | 0 Comentarii
Medicii au incremenit
Lara Carpenter, o femeie din Marea Britanie, a avut parte de o sarcina mai putin obisnuita.
 
Tanara a fost in culmea fericirii in momentul in care a aflat ca va deveni mamica, insa la scurt timp bucuria s-a transformat in teama si ingrijorare. Motivul?
Burta ei crestea enorm de mult, atat de mult incat si medicul care se ocupa de sarcina ei a spus ca nu a mai vazut asa ceva in toata cariera lui.
Pe tot parcursul sarcinii Lara a luat in greutate nu mai putin de 42 de kilograme, iar circumferinta abdomenului ei ajunsese la o valoare record, de 1.4 metri!
„La 12 saptamani burta mea era deja atat de mare incat multi credeau ca sunt in luna a 9-a si ma intrebau cand urmeaza sa nasc. Nu aveam cum sa nu ma ingrijorez, mai vazusem si eu femei insarcinate, dar nimeni, absolut nimeni nu patise ca mine. Aveam o burta imensa, imi era frica, teama”, a marturisit ea.
Din fericire ea a adus pe lume o fetita perfect sanatoasa care a avut, ce-i drept, o greutate mai mare decat in mod normal: 4.2 kilograme.

lara carpenter marea britanie sarcina tanara burta crestea enorm
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1282 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005633 (s)