News Flash:

Filme pe care nu e bine sa le vezi singur/a!

5 Iulie 2017
970 Vizualizari | 0 Comentarii
FILME
The Ring


Acest film se centreaza pe existenta unei casete video bantuite, care, odata vizionata, aduce un blestem asupra privitorului si intr-un final moartea. Partea amuzanta este ca in 2002, anul lansarii, casetele VCR erau folosite pentru vizionarea unui film, astfel ca paranoia se instala rapid in mintea celui care se uita la „The Ring”.

Cum tehnologia a evoluat considerabil de atunci, nu trebuie sa-ti mai faci griji! Daca, totusi, vrei sa-l urmaresti, strange un grup de prieteni cu care sa faci glume pe toata durata acestuia, doar pentru a va asigura ca Samara (personajul principal) are mai multe crime pe lista si va va oferi o sansa de supravietuire.


The Woman in Black

Daniel Radcliffe joaca rolul unui avocat cu fata de copil care descopera un secret sinistru intr-un conac gotic infiorator. Isi face aparitia si o fantoma razvratita, cu un dar ciudat de a convinge copiii sa se sinucida. „The Woman in Black” nu este cliseul clasic al filmelor de groaza in care in ecuatie intra o casa veche si banala si o fantoma care vrea sa iasa la pensie.

Filmul iti va da cu siguranta fiori pe sira spinarii, deoarece „femeia in negru” scartaie usi si anima obiecte casnice in multe faze ale filmului. Sa nu mai vorbim de rochia in stil victorian cu voal zdrentuit, accesorizata cu panze de paianjen, si de privirea absolut terifianta pe care o are inainte de fiecare crima!


CONTINUAREA

the ring
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1112 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005175 (s)