News Flash:

Maternitatea Bega din Timisoara va disparea!

19 Ianuarie 2016
3027 Vizualizari | 0 Comentarii
maternitate2
E doar o chestiune de timp pana cand maternitatea Bega din Timisoara va deveni istorie. Potrivit reprezentantilor Consiliului Judetean Timis, spitalul se va muta complet in noua cladire ce urmeaza sa fie construita langa Spitalul Judetean.
” Eu sper sa inceapa de anul asta constructia, la sfarsitul anului, daca pana atunci reusim sa terminam, asa cum ne-am inteles cu domnul Sandesc, sa inceapa proiectul acum, si pana la toamna sa putem discuta inceperea constructiei. In momentul in care proiectul este aprobat, putem vorbi de demararea constructiei. Eu sper ca proiectul sa fie pus in opera in vara asta”, a declarat pentru opiniatimisoarei.ro presedintele CJT, Titu Bojin.
Pana cand noua maternitate va fi construita, la Bega se vor face doar investitiile strict necesare pentru desfasurarea activitatii in conditii normale.
„Ca sume acordam doar strictul necesar pentru igienizare la Maternitatea Bega. Asa ne-am pus de acord, ca sa nu aruncam banii pe fereastra. Sunt anumite obiective care trebuie facute, cum e demisolul, care am inteles ca este intr-o stare jalnica. Noi le-am aprobat banii pe care i-au cerut. Sigur ca nu putem discuta de ideea de functionalitate in continuare ca idee de lunga durata”, a mai spus Bojin.
In plus, odata cu finalizarea noii maternitati din Timisoara, nu doar spitalul Bega ar urma sa ‘dispara’, ci si o parte din maternitatea Odobescu ar urma sa fie mutata.
„Eu ma gandesc ca in momentul in care se va termina constructia la noua maternitate, sigur ca n-are rost sa functioneze nu numai Bega ci, probabil ca, daca ne pune de acord cu ministerul, putem discuta inclusiv de Odobescu. Stim ca si acolo sunt conditii nu tocmai in regula pentru copii. Chiar e indicat ca si o parte de acolo sa se mute si gasite alte functii pentru cladirile care sunt in proprietatea noastra”, a incheiat Titu Bojin.
Deocamdata, reprezentantii Consiliului Judetean nu au luat in discutie o noua destinatie pentru cladirea care acum adaposteste Maternitatea Bega din Timisoara.

titu bojin bega maternitatea bega
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1215 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005915 (s)