News Flash:

Masti naturale pentru pometi ridicati

30 Iulie 2018
909 Vizualizari | 0 Comentarii
masca

 

Din cauza retentiei de apa si a trecerii timpului, musculatura fetei isi pierde fermitatea, aspectul fetei devenind tern si lasat. Asta imbatraneste si mai mult. La obraji fermi si ridicati cred ca viseaza orice femeie. Nu mai zic ca si barbatii ii considera o trasatura foarte atractiva, care da impresia de sanatate si de prospetime. Cu niste pometi ridicati poti arata instant mai tanara cu cativa ani buni. 

Cine vrea sa-si pastreze pometii fermi din tinerete, trebuie sa inceapa din timp sa-i ingrijeasca, pentru ca in caz contrar va fi mai greu sa repare ce a stricat timpul nemilos. Injectiile cu acid hialuronic care se fac in fata sunt destul de costisitoare si dureroase, dar in timp deformeaza fata si vei fi nevoita sa le faci cu regularitate. Nu mai bine incerci alte alternative mai usoare si mai sanatoase? Si nu te costa nimic. Iata ce poti incerca chiar la tine acasa:

Masca de fata de avocado si miere de albine naturala
Avantajul acestei masti este ca nu doar ca tonifiaza pielea si iti ridica pometii, ci previne si aparitia ridurilor si hraneste musculatura.

5 semne pe fata ta care ar trebui sa te ingrijoreze

Ai nevoie de:
- jumatate din miezul de avocado
- 2 linguri de miere de albine

*Ingredientele se amesteca bine pana obtii o masca omogena care se aplica pe pometi si se lasa 15 minute, dupa care se clateste cu apa calda, apoi cu apa rece, pentru ca pune in miscare circulatia sangelui. Recomand aceasta masca seara, inainte de culcare ca sa lucreze pe timpul noptii. Dimineata o sa va treziti cu o fata tonifiata si hidratata.

Masca de iaurt si aloe vera
Ce poate fi mai minunat decat sa incepi ziua dupa un astfel de tratament hranitor si tonifiant?

Ai nevoie de:
- 4 linguri de iaurt simplu
- 2 linguri de gel de aloe vera

Trucuri pentru un machiaj adecvat fetei tale

*Ingredientele se amesteca bine intr-un vas pana obtii o pasta omogena si se aplica pe pometi cu ajutorul unei pensule speciale. Se lasa la actionat 20 de minute, dupa care se clateste cu apa calda, apoi cu apa rece. Este recomandat sa apelezi la acest tip de masca in fiecare zi, dimineata. Doar asa vei obtine in timp pometi sculptati.

 


retentiei apa semne iaurt aloe vera
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1251 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005537 (s)