News Flash:

Masti cu propolis pentru ten

21 Noiembrie 2014
2391 Vizualizari | 0 Comentarii

Propolisul este un puternic antibiotic natural. Contine vitaminele A, B1, B2, B7, E, C, H, P, D, acid folic si minerale. Este si un foarte bun stimulent pentru refacerea tesuturilor afectate de rani, taieturi, arsuri, acnee, degeraturi etc. De asemenea, propolisul poate fi utilizat si in cosmetica, imbunatatind calitatea pielii. Iata cateva masti cu propolis:

1. Cea mai simpla masca pe care o propunem se face cu o lingura de miere si 10 picaturi de propolis. Dupa ce se mixeaza bine, se aplica pe fata curata si se maseaza usor cu degetele. Se tine apoi 15 minute pe fata si se indeparteaza cu apa calduta.

2. O alta masca presupune folosirea a 200 grame de iaurt, care se amesteca cu o lingura de propolis tinctura si se aplica pe fata sub forma de masca. Se lasa 30 de minute si apoi se spala.

3. O masca simpla se face cu ajutorul a 2 lingurite de propolis, a 2 lingurite de tinctura de urzica si 50 de grame polen de albine. Lasati polenul in mixul de tinctura pana cand se inmoaie, si apoi aplicati pe tenul curat.

4. Pentru tenul cu probleme se recomanda o masca din 10 picaturi de tinctura de propolis, 10 grame de miere si drojdie de bere cat o nuca. Se mixeaza si se aplica timp de jumatate de ora. Se spala cu apa calduta.


5. Pentru o buna hidratare recomandam o masca in care se piseaza o jumatate de avocado, o jumatate de banana, cu o lingurita de miere, o lingurita de lamaie proaspat stoarsa si 10 picaturi de tinctura de propolis. Se aplica timp 30 de minute.

6. O alta masca hidratanta ar fi urmatoarea: o jumatate de mar, o lingura de miere si 10 picaturi de propolis. Se tine pe fata 30 de minute.


propolisul
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1172 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006249 (s)