News Flash:

Se fac noi pasi pentru reluarea transplantul renal, la Timisoara

13 Ianuarie 2020
468 Vizualizari | 0 Comentarii
medici

Inca de la inceputul anului 2019, conducerea de atunci a spitalului a inceput demersurile pentru a obtine acreditarea pentru reluarea transplantului renal, iar acum s-a pregatit terenul pentru o noua procedura obligatorie pentru acreditarea centrului de transplant.

”Am stabilit relatii cu o echipa de transplant din Barcelona, Spania. Medicii de la noi vor merge in primele luni ale anului 2020 sa faca interventii alaturi de echipa de acolo, iar apoi, in vederea acreditarii Centrului de Transplant Renal la Spitalul Judetean din Timisoara, va veni acea echipa de specialisti din Barcelona sa faca interventii aici, alaturi de medicii nostri. Aceasta este procedura normala de avizare. Totul depinde de modul in care se vor desfasura aceste interventii, dar si de numarul de interventii pe care il vom avea”, a spus pentru opiniatimisoarei.ro Raul Patrascu, managerul Spitalului Judetean din Timisoara.

Centrul de Transplant Renal din Timisoara ar urma sa functioneze in cadrul Sectiei de Urologie a Spitalului Judetean, ultima ramasa de reabilitat. Aici, lucrarile au inceput de mai bine de un an, insa primul constructor care a castigat licitatia a intrat in faliment si nu a mai putut duce la bun sfarsit proiectul. A fost organizata o noua licitatie, in urma careia a fost desemnat un nou castigator, iar lucrarile au fost reluate. Astfel, este de asteptat ca in 2020, si Sectia de Urologie sa fie complet modernizata.


transplat renal
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1179 (s) | 22 queries | Mysql time :0.043119 (s)