News Flash:

Mai multi morti in urma incendiului care a cuprins un imobil din Londra

14 Iunie 2017
987 Vizualizari | 0 Comentarii
foc londra
Uriasul incendiu care a distrus in noaptea de marti spre miercuri un imobil de locuinte in vestul Londrei a facut 'mai multi morti', a declarat sefa echipelor de pompieri din capitala britanica, informeaza AFP.
'Exista mai multi morti. Nu pot confirma o cifra concreta pentru moment din cauza dimensiunii si complexitatii imobilului', a afirmat Dany Cotton, responsabila a London Fire Brigade, intr-o declaratie de presa. 
UPDATE ORA 8.59 MAE: Ambasada Romaniei in Marea Britanie verifica daca au fost cetateni romani afectati de incendiul de la Londra 
UPDATE ORA 8.58 Cel putin 30 de raniti in incendiul unui imobil la Londra
Cel putin 30 de persoane au fost ranite intr-un urias incendiu care a distrus in noaptea de marti spre miercuri un imobil de locuinte de 27 de etaje, la Londra, au anuntat serviciile de ambulanta din capitala britanica, informeaza AFP. 
'Putem confirma ca am dus 30 de pacienti la cinci spitale diferite', a anuntat Stuart Crichton, directorul-adjunct pentru operatiuni la London Ambulance Service, intr-un comunicat publicat miercuri dimineata devreme. 
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1241 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004947 (s)