News Flash:

Cristian Tudor Popescu o desfiinteaza pe Alina Gorghiu dupa filmul cu copilul si sandwich-ul

11 Noiembrie 2016
1430 Vizualizari | 0 Comentarii
CTP 1
Cunoscutul jurnalist a reactionat foarte dur la filmuletul postat de presedintele PNL Alina Gorghiu in care apare un copil caruia i se spune sa deschida usa pentru ca daca nu face asta va veni Liviu sa ii fure sandwich-urile si Victor sa ii copieze temele. El considera ca filmarea este un fals destinat parintilor. Adica acelora care voteaza, spune jurnalistul Cristian Tudor Popescu. In acelasi timp, filmul – o continuare regizata a unui moment petrecut in precedenta campanie electorala – este potential periculos pentru copiii care il vizioneaza, spune acesta.

Cristian Tudor Popescu la Digi 24: „Copiii stiti ca au o tendinta spre imitatie foarte pronuntata. Acest dialog poate fi o sugestie pentru copiii care il vad, le ramane pe scoata si cand va suna un pedofil agresiv la usa... Eventual ala poate sa foloseasca acest dialog. Cine esti? Sunt cutare, PSD-ul o sa castige daca nu deschizi. Si copilul, ca a vazut la televizor, ce poate fi mai adevarat si mai puternic?, deschide usa.

Falsul este evident. Dar! Sunt deputatul tau de colegiu. Ce vorbesti, madam? Deputatul de colegiu al unei fetite de 5-6 ani? Voteaza fetita? Ce treaba are ea cu deputatul, cu colegiul? Am vazut clipuri cu copii, in campania americana. In Romania, in America, pe tot globul ar trebui sa existe o lege care sa interzica folosirea copiilor in scopuri politice, electorale, in astfel de clipuri. Pe urma: daca nu deschizi, o sa castige PSD-ul! Asta este cine, un fel de bau-bau? Un Mos Craciun pe dos? Cine este pentru bietul copil – nu copilul din film, ca nu are nicio treaba, l-au pus sa joace -, pentru copilul generic, virtual, pe care il sugereaza acest film? Dupa aia. Victor o sa-ti copieze temele. Nu stiu ce teme, aceasta fata sa fie, poate, la clasa zero... Nu arata a copil de scoala. Liviu iti fura sandviciul... Inseamna ca acest clip nu este facut pentru copii, el este facut pentru adulti, pentru parinti care voteaza. Apoi: toti pesedistii. Toti pesedistii fura sandviciuri? Toti pesedistii copiaza? Cum poti sa spui asa ceva? Exista in partidul asta si oameni care nu copiaza si care nu fura sandviciuri.”

jurnalist
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1239 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006438 (s)