News Flash:

Madalina Ghenea s-a refugiat la manastire

4 Aprilie 2014
1260 Vizualizari | 0 Comentarii
madalina ghenea

S-a iubit cu actorii Leonardo DiCaprio, Michael Fassbender şi Gerard Butler, a făcut modelling şi film, a strălucit în lumina reflectoarelor, însă puţini ştiu ce-i în sufletul tinerei de 26 de ani.

Şi celebritatea are un preţ, iar Mădălina Ghenea a povestit în cel mai recent număr al revistei Viva că în ultimul timp a avut mari probleme de sănătate, care au determinat-o să se închidă într-o mănăstire. Tânăra olteancă nu a avut puterea să vorbească cu familia.

„Am trecut prin toate dramele posibile în ultima perioadă şi am ajuns să cred că viaţa mea nu mai are sens, m-am închis în mine şi am refuzat familie şi prieteni, şi iubit, şi tot, până m-am refugiat într-o mănăstire din România, unde mi-am găsit liniştea, răspuns la toate întrebările şi am regăsit un sens. Am ieşit mai puternică. Ştiu câţi oameni se luptă cu aceste probleme şi vreau să le spun să nu îşi piardă niciodată speranţa şi încrederea în Dumnezeu", a povestit actriţa pentru revista Viva.

Acum, Mădălina este din nou plină de energie şi lucrează pentru un nou film de televiziune, care va apărea în curând. Click.ro

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1471 (s) | 33 queries | Mysql time :0.061172 (s)