News Flash:

Fuego vorbeste despre Horia Brenciu

1 Aprilie 2014
1334 Vizualizari | 0 Comentarii

Fuego a fost unul dintre invitaţii speciali ai lui Brenciu la concertul său de la Romexpo, însă nu a scăpat de glumele acestuia.

Paul Surugiu a povestit, pentru www.ziarulring.ro, ce părere are despre Brenciu şi cum vede glumele acestuia.

"M-am amuzat teribil de gluma lui Horia! El a fost întotdeauna spontan, dezinvolt şi inventiv când a venit vorba de show, având o capacitate fenomenală de a ţine cu sufletul la gură spectatorii încă de pe vremea când făcea performanţă în televiziune", a spus Fuego. "Puţini ştiu că trebuia să fiu prezent în concertul lui Horia într-un duet inedit, dar, din păcate, eu sunt încă în turneul naţional în care omagiez muzica românească, pe Dan Spătaru şi întreaga colecţie de şlagăre lăsată de acesta. Spiritual cum îl ştim, Horia face atmosferă, şi-acum, glumind, aproape trei sferturi din cei prezenţi veniseră acolo ştiind că voi fi şi eu pe scenă, aşa că afirmaţia lui Horia era îndreptăţită, oamenii se simţeau exact ca la un concert de-al meu", a mai povestit Surugiu.

Mai mult, Fuego a declarat că nu se simte deranjat de glumele lui Brenciu, pentru că "se nasc din inteligenţă", iar acesta este un artist devotat şi "un coleg pe "cinste".


fuego brenciu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2023 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0843 (s) | 22 queries | Mysql time :0.028716 (s)