News Flash:

MACOVEI acuza: "Varanu' m-a inghesuit intr-un colt si a fost agresiv". VOICULESCU raspunde: "Arata si bine ca femeie..."

7 Iulie 2014
1520 Vizualizari | 0 Comentarii
Monica Macovei, fost ministru al Justitiei, si Dan Voiculescu au avut un schimb de replici dure. Dupa ce Macovei l-a acuzat pe "Varan" ca a agresat-o fizic la Senat, Voiculescu a negat, reactionand ironic si spunand ca "arata si bine, adica e o femeie care.....".

Omul de afaceri Dan Voiculescu a negat luni acuzatiile Monicai Macovei, care a spus ca acesta ar fi agresat-o fizic cand era ministru al Justitiei.

"In Senat, Varanu' m-a inghesuit si a fost agresiv. S-a lipit de mine la propriu, intr-un colt unde m-a bagat, ca sa schimb o lege. A fost foarte agresiv si fizic.", a acuzat Macovei la un post de televiziune.

"Dan Voiculescu este un inculpat care uraste statul de drept. Tot ce a facut a fost impotriva statului de drept, impotriva interesului public. Este un blestem pentru Romania",  a adaugat Macovei.

"Arata si bine, adica e o femeie care.....", a fost, luni, prima reactie al lui Dan Voiculescu.

Aflat la sediul IPJ, Voiculescu a catalogat acuzatiile lui Macovei drept "o mare nedreptate si o mare prostie".

"Un procuror comunist spune despre mine care sunt un capitalist dovedit ca urasc statul de drept. Problema tuturor este ca Antena 3 nu a vrut sa le cante in struna politicienilor (...). Doamna Macovei are o problema cu democratia, dansa nu e indreptatita sa vorbeasca despre asa ceva. Ea a fost procuror comunist, nu eu", a spus Dan Voiculescu.

Acesta a mai anuntat ca va sustine un proces impotriva eurodeputatei Monica Macovei pentru defaimarea Romaniei, in legatura cu o serie de declaratii despre fraudarea referendumului din 2012 pe care aceasta le-a facut in plenul Parlamentului European.

'Este vorba de un proces impotriva doamnei Monica Macovei pentru defaimarea Romaniei si, sa ma consult cu avocatii mei, pentru subminarea economiei nationale. Doamna Macovei a afirmat de la microfonul Parlamentului European ca in Romania la referendum s-au furat milioane (...) de voturi. Intre timp s-au deschis 2.000, cred, de dosare, am inteles ca 1.000 au NUP. Se asteapta terminarea celor 2.000 de dosare si doamna Macovei trebuie sa raspunda din ce cauza a defaimat Romania. Si va raspunde si penal, ca exista articol de lege pentru asta. Apropo de stat de drept si de democratie... Va fi un proces care va fi intentat de cateva ONG-uri care se ocupa de astfel de activitati. (...) O sa semnez si eu, nu am niciun fel de problema', a precizat Dan Voiculescu.

Voiculescu a adaugat ca nu are confirmarea ca actiunea impotriva Monicai Macovei a inceput, dar a sustinut ca se va intampla in zilele urmatoare.

Pe 12 septembrie 2012, europarlamentarul Monica Macovei a vorbit in plenul Parlamentului European despre fraude comise la referendumul de destituire a presedintelui Traian Basescu, estimate la 1,5 milioane de voturi.

'Procurorii cerceteaza fraude la referendum, sunt in lucru peste 500 de dosare. In unul din dosare sunt alegatii de 1,5 milioane de voturi fraudate. Trebuie mentinute aceste dosare si aparati procurorii pentru ca se incearca indepartarea lor. Fraudarea unui vot este forma de coruptie cea mai urata pentru ca este impotriva poporului', declara atunci Macovei.


dan voiculescu monicai macovei agresiv blestem democratia
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2023 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0980 (s) | 33 queries | Mysql time :0.043268 (s)