News Flash:

Luni incepe scoala! Timisoara va avea parte de o premiera!

12 Septembrie 2015
1233 Vizualizari | 0 Comentarii
clasa pregatitoare
Colegiul National Banatean din Timisoara a pregatit o surpriza pentru festivitatea de deschidere a nului an scolar 2015 – 2016.
Va transmite in premiera regionala, live, pe internet, de la ora 9.00, toata serbarea de luni, 14 septembrie, la care vor participa, pe langa elevi si profesori, si primarul Timisoarei Nicolae Robu, presedintele CJT Titu Bojin si rectorul Universitatii de Vest Marilen Pirtea.
„Cred ca a venit momentul sa facem inca un pas pe calea modernizarii sistemului de invatamant. Si, pentru ca la CNB am militat intotdeauna pentru o scoala ce avanseaza in pas cu tehnologia vremurilor, vrem sa permanentizam asemenea transmisii live pe internet de la cele mai importante evenimente care au loc la Colegiul National Banatean. Sunt mandru de colegii mei care au acut ca prin aceasta initiativa, CNB sa devina prima institutie de invatamant preuniversitar care deschide anul scolar impartasind emotia primului clopotel intregii lumi, cu ajutorul internetului. Tin, totodata, sa le urez dragilor nostri elevi, dar si profesorilor care le deslusesc tainele cunoasterii, un nou an scolar plin de reusite si de bucurii, asa cum, in mod traditional, sunt cei petrecuti in marea familie a Colegiului National Banatean„, spune directorul CNB, profesorul Sorin Ionescu.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1247 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005298 (s)