News Flash:

Lucrarile la reteaua de apa din zona C-tin Prezan, reprogramate pentru vineri. Apa va fi intrerupta

9 Decembrie 2021
94 Vizualizari | 0 Comentarii
apa

Desi initial programate pentru joi, 9 decembrie, lucrarile la reteaua de apa din zona C-tin Prezan se reprogrameaza pentru vineri, 10 decembrie. Nu va fi apa pe mai multe strazi si in localitatile din apropiere.
 
Lucrarile programate pentru joi, 9 decembrie, in zona C-tin Prezan, se reprogrameaza pentru 10 decembrie. Vineri, intre orele 8.30-16, pe strada Maresal Constantin Prezan, se vor executa legaturi de conducte. Lucrarile fac parte din proiectul de modernizare si extindere la patru benzi a strazii Maresal Constantin Prezan, iar pe durata lor se va intrerupe furnizarea apei pe strazile Calea Buziasului, Venus, Anton Golopentia, Atomului, Electronicii, Legumiculturii, Neptun, Saturn, Stefan Szonyi, Recoltei, Olarilor, Cheveresului, Meseriasilor, P.T. Electronicii-Meseriasilor, in cartierul Ciarda Rosie, in localitatile Mosnita Noua, Mosnita Veche si Albina, precum si la firmele Continental Automotive, Centrul Medical Dr. Golea, Leman Industrie, Vitesco Technologies Engineering, Saguaro Technology, Elbromplast si la Colegiul Tehnic Electrotimis.

La reluarea alimentarii cu apa in regim normal este posibil ca la robinete sa curga apa tulbure. De aceea, consumatorilor le este recomandat sa nu foloseasca apa in scopuri menajere, pana la limpezirea completa. In plus, acestia sunt sfatuiti sa ia masuri de stocare a unor cantitati de apa care sa le acopere necesarul pe perioada anuntata.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1227 (s) | 22 queries | Mysql time :0.029387 (s)