News Flash:

Tecau si Mergea, campioni la Bucuresti

25 Aprilie 2016
1071 Vizualizari | 0 Comentarii
mergea si tecau
Tenismenii romani Florin Mergea si Horia Tecau au castigat titlul de dublu la ultima editie a turneului BRD Nastase Tiriac Trophy, luni, la Arenele BNR din Bucuresti, dupa ce au dispus cu 7-5,6-4 in finala, de perechea Chris Guccione (Australia) si Andre Sa (Brazilia).
Florin si Horia reusesc sa castige primul titlu ATP impreuna, dupa o finala care s-a intins pe doua zile, din cauza ploii. Favoritii principali si-au adjudecat primul set duminica, scor 7-5, pentru ca luni sa transeze si actul secund. In pofida scorului strans, primul set a fost controlat in mare parte de perechea Mergea/Tecau, aflata in permanenta la conducere.
Un rebreak reusit de cuplul australiano-brazilian, scor 5-5, i-a facut sa tremure pe spectatorii infrigurati sub umbrele, dar urmatoarele doua game-uri au fost transate fara emotii de romani.
Scosi din ritm de ploaia din Bucuresti, romanii au revenit luni pe teren, incepand mai greu in actul doi. Tecau si-a pierdut serviciul dupa doua duble greseli la rand, scor 0-2, insa echipa noastra a raspuns imediat gratie unor retururi inspirate reusite de Mergea. La scorul de 3-3, Mergea si Tecau au reusit break-ul decisiv, in urma unui smash expediat incredibil in out de brazilianul Sa.
Finala a fost inchisa cu serviciul de Horia Tecau, scor 7-5, 6-4 in fata outsiderilor Chris Guccione/Andre Sa.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1165 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006043 (s)