News Flash:

Lovitura pentru fanii optimisti ai lui Schumacher: "Va urma o perioada ingrozitoare"

7 Februarie 2014
1079 Vizualizari | 0 Comentarii
schumacher

Deşi lumea este optimistă după ultimele ştiri legate de SchumacherBBC temperează entuziasmul celor care speră că fostul pilot de F1 îşi va reveni complet după ce va fi scos din comă indusă de medici.

''Va urma o perioadă îngrozitoare'', scrie publicaţia, care explică ce înseamnă de fapt ieşirea din comă indusă după o perioadă atât de lungă.

''De 5 săptămâni, Corinna, soţia lui Michael Schumacher, îşi petrece tot timpul lângă patul de spital. Deşi mulţi fani sărbătoresc încă de pe acum veştile că fostul pilot de F1 a clipit şi începe să aibă reflexe, presiunea este uriaşă pe familie, care încă nu poate comunica cu el'', scrie BBC.

Mark Smith, un paramedic britanic al cărui fiu a stat o lungă perioadă în comă indusă, a declarat că percepţia publicului, cum că un om scos din coma indusă îşi reia activităţile de dinainte, este greşită. ''Procesul este foarte lent. Tot ce poţi să faci este să stai în spital şi să speri că va exista interacţiune la un moment dat'', a declarat Mark Smith.

Conform statisticilor, numai 20% dintre pacienţii adulţi aflaţi în comă indusă îşi revin complet după ce sunt scoşi din această stare.

De altfel, o sursă apropiată celor de la BBC a declarat că ''toată lumea este pregătită pentru ce e mai rău'' în cazul lui Schumacher. gandul.info


schumacher michael schumacher
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0939 (s) | 33 queries | Mysql time :0.037018 (s)