News Flash:

Locuinta Andreei Marin, calcata de hoti!

23 August 2015
1189 Vizualizari | 0 Comentarii
andreea marin
Andreea Marin a sesizat Politia Ilfov, vineri noapte, ca i-a fost sparta casa, hotii fiind cautati de catre politisti, care au deschis un dosar de cercetare si i-au audiat pe vecinii acesteia si un angajat al firmei care asigura paza in complexul rezidential in care vedeta locuieste.
Surse din Politie au declarat, pentru MEDIAFAX, ca Andreea Marin a depus plangere vineri noapte, in care a aratat ca, intre orele 20.30 si 23.50, persoane necunoscute au intrat prin efractie in locuinta sa.
Andreea Marin ar fi aratat in plangere ca nu era nimeni in casa in momentul in care hotii au dat spargerea, iar acestia nu au avut ce sa fure, pentru ca nu are obiecte de mare valoare.
Politistii de la IPJ Ilfov au facut cercetari la casa Andreei Marin, au ridicat probe si au deschis un dosar in care a fost inceputa urmarirea penala in rem, au precizat sursele citate.
Pana la acest moment, politistii i-au luat o declaratie Andreei Marin si au audiat vecini ai acesteia, dar si un angajat al firmei care asigura paza in complexul rezidential unde locuieste vedeta.
Vedeta de televiziune Andreea Marin locuieste impreuna cu sotul sau, medicul turc Tuncay Öztürk, si cu Ana Violeta, fetita pe care o are impreuna cu Stefan Banica Jr., cu care a fost casatorita sapte ani. Mediafax.ro

andreea marin politia ilfov
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1260 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004624 (s)