News Flash:

FOTO SOCANT! Cum arata o tanara care a mancat timp de 3 ani doar un mar pe zi!

19 August 2015
1318 Vizualizari | 0 Comentarii
a mancat un mar2
Anorexia si bulimia sunt boli foarte frecvente in zilele noastre, mai ales la fete. Obiectivul lor este sa aibe un corp slab ca cel al modelelor, insa de cele mai multe ori ele se infometeaza si astfel au multe probleme de sanatate.
O britanica pe nume Beth Coven, inca de la 16 ani a inceput sa tina o dieta si in fiecare zi alerga timp de o ora. Mai mult decat atat, aceasta manca doar un mar pe zi. Anterior, ea a fost o studenta excelenta, dar a inceput sa slabeasca in mod constant si nu mananca suficient asa ca slabise atat de mult incat nu putea merge singura la scoala si nu avea suficienta energie si concentrare.
In perioada cea mai critica a cantarea numai 40 kg, cu un indice de masa corporala de 13.2. Atunci parintii ei au dus-o la spital, unde a fost fortata sa manance anumite alimente sub supravegherea unui specialist, scrie bewoman.ro.
Dupa trei ani, Beth arata normal si este sanatoasa, ajungand la 52 kg si vrea sa participe la un concurs pentru Miss Marea Britanie. Cu povestea ei vrea sa avertizeze fetele sa nu cada in capcana anorexiei si bulimiei.

Galerie Foto

a_mancat_un_mar
sanatate beth coven beth
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1138 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004988 (s)