News Flash:

Liviu Dragnea, revoltat de proiectul privind comitetul condus de guvernatorul BNR

31 Iulie 2015
1087 Vizualizari | 0 Comentarii
Liviu Dragnea0
Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, spune ca nu este de acord cu proiectul de lege privind constituirea Comitetului National pentru Supravegherea Macroprudentiala a sistemului financiar, condus de guvernatorul BNR, Dragnea sustinand ca este "ceva foarte grav" si ca nu a stiut de el.
Liviu Dragnea s-a aratat revoltat, joi seara, intr-o emisiune la Antena 3, de proiectul de lege privind supravegherea macroprudentiala a sistemului financiar national, pe care Guvernul l-a aprobat in sedinta de saptamana trecuta, spunand ca i se pare ceva foarte grav pentru ca "nu pot noua oameni, indiferent cat ar fi de buni si de bine intentionati, sa decida tot, deasupra Guvernului, a Parlamentului".
"Asa ceva nu se poate (...) Eu ce sa inteleg, ca nu mai exista Guvern, Parlament, Presedintie?", a afirmat presedintele interimar al PSD.
El a mai spus ca nu a stiut despre existenta acestui proiect si chiar l-a intrebat pe moderatorul emisiunii daca este "o stire reala".
Guvernul a aprobat, in 22 iulie, infiintarea Comitetului National pentru Supravegherea Macroprudentiala, un organism care va avea rol de supraveghere a sistemului financiar national, iar presedintele acestui comitet va fi guvernatorul BNR.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1300 (s) | 43 queries | Mysql time :0.009085 (s)