News Flash:

Linie dreapta pentru revizuirea Constititiei. Camera Deputatilor a adoptat

5 Septembrie 2017
981 Vizualizari | 0 Comentarii
dragnea liviu
Camera Deputatilor a adoptat marti proiectul de modificarea a Legii refrendumului care prevede ca referendumul trebuie sa fie organizat in termen de 30 de zile de la adoptarea proiectului de revizuire a Constitutiei. Comisia juridica a Camerei Deputatilor a dat, luni, un raport favorabil proiectului, operand modificari de tehnica legislativa asupra carora au revenit si marti dimineata, dupa ce plenul a decis sa retrimita proiectul la comisie pentru a elimina o prevedere care se repeta, actul normativ fiind supus votului final al plenlui in aceeasi zi.
Presedintele Camerei Deputatilor, liderul PSD Liviu Dragnea, a precizat, marti, ca este interesat ca decizia privind modificarea Constitutiei pe tema redefinirii familiei sa fie luata de catre romani, nu de altcineva, el exprimandu-si speranta ca seful statului nu va intarzia procedura.
Intrebat cum raspunde celor care apreciaza ca Romania va face multi pasi inapoi prin acest referendum si va da un semnal prost in Uniunea Europeana, Dragnea a raspuns: „Pe mine ma intereseaza sa dea un semnal foarte serios in interiorul tarii pentru ca eu inca sunt roman, voi ramane roman, ma intereseaza ca aceasta decizie sa fie luata de romani, nu de altcineva”.
Dragnea a spus ca el va merge la vot la referendumul de revizuire a Constitutiei, avand in vedere ca a sustinut public initiativa celor 3 milioane de romani.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1200 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008654 (s)