News Flash:

Ei s-au iubit si s-au casatorit. Soacra ascundea un detaliu despre nora ei, pana intr-o zi cand nu a mai putut si a izbucnit. I-a spus fiului ei totul despre sotia lui.... ESTE CUTREMURATOR!

5 Septembrie 2017
3146 Vizualizari | 0 Comentarii
casatorit
Un blogger celebru a postat, recent, pe pagina sa de Facebook o conversatie avuta cu mama sa in urma cu doar cateva saptamani. Motivul: aceasta si-ar fi criticat nora pentru ca nu face curat in casa. Replica tanarului casatorit a fost neasteptata pentru mama sa si a fost apreciata de mii de persoane in mediul virtual.
„In urma cu doar cateva saptamani vorbeam cu mama la telefon, cand a spus: `Nu te deranjeaza ca Mel nu pastreaza casa mai curata?`. Era intr-o sambata. Eu spalam vasele. Sincer, nu am stiut ce sa-i raspund. Mama nu a spus-o sub forma de cearta. A spus-o mai mult din curiozitate.
Cu siguranta a observat ca locuinta noastra nu este, totusi, atat de murdara. Si nu este doar responsabilitatea lui Mel sa se ocupe de curatenie. Privesc casnicia noastra ca pe un parteneriat, asa ca activitatile de curatenie sunt si responsabilitatea mea, in egala masura cu a ei. Admit, insa, ca adesea exista mizerie facuta de copii, vase murdare in chiuveta si tot felul de proiecte realizate pe jumatate. De asemenea, recunosc ca locuinta noastra nu este la fel de curata precum casa mamei, dar asta nu ma deranjeaza. De fapt, nu ma gandesc la asta deloc.
Nu stiam cum sa-i raspund mamei mele, asa ca am `zburat`. Niciodata nu stiu ce sa spun in momente de genul `[sta. Dar gandindu-ma la acele momente, cred ca perceptia mamei mele despre casa noastra reflecta intr-adevar epoca in care a crescut.
Face parte din generatia baby boom. Nu mi-am cunoscut tata atat de bine, dar imi amintesc ca mi-a dat sfatul asta cu privire la alegerea unei sotii: `Viziteaz-o acasa pe neasteptate. Vezi cum arata casa ei. poti spune multe despre o femeie prin cum isi pastreaza casa`. Cred ca preocuparea mamei mele fata de o casa curata are multe de-a face cu incercarea ei de a raspunde asteptarilor din tineretea ei.
Insa, spre deosebire de tatal meu, nu m-am gandit intr-adevar la o casa curata atunci cand m-am casatorit. M-am gandit la cat de mult imi place ceea ce spune. M-am gandit la cum ma face sa ma simt. M-am gandit la cat de mult zambeste. Mi-a placut asta. M-am gandit la modul in care era dulce si grijulie si cum parea sa fie genul de mama pe care mi-as dori-o pentru copiii mei.
Dupa cateva momente in care am incercat sa gasesc cuvintele potrivite, am spus in cele din urma: `Nu m-am casatorit pentru o casa curata. M-am casatorit pentru ca ea mi se pare persoana potrivita alaturi de care sa-mi petrec intreaga viata`.
Tacere.
Am pus niste vase in masina de spalat. In cele din urma, mama a spus: `Ei bine … probabil ca este mai important decat o casa curata`”.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1162 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006452 (s)