News Flash:

Drama ascunsa a lui Dorian Popa

1 Iulie 2017
1361 Vizualizari | 0 Comentarii
dorian popa
Dorian Popa nu a avut deloc o copilarie usoara, in special din cauza faptului ca a fost parasit de tata. Mama artistului a vorbit despre perioada respectiva si cum a reusit sa-si creasca singura copiii.

"In aceasta vara ma pensionez. M-am mutat in Bucuresti de jumatate de an. Am doi baieti. N-as spune ca i-am crescut chiar singura, m-au ajutat bunicii. Au fost niste situatii in familia noastra. De prin 2006 noi am ramas doar noi trei. Am fost si mama si tata si mi-a placut acest rol. Unui a facut medicina, celalalt ASE. Acesta a fost destinul nostru. Tatal lui ne-a parasit, am suferit, dar pentru ca sunt o luptatoare, marele meu noroc a fost sprijinul lui Dorian si al lui Ciprian.

A fost un moment in care tatal lui a incercat sa ii imparta. El nu a acceptat ca eu ramaneam cu copiii. Asta nu i-a iertat niciodata Dorian. Mai tarziu, in 2012 am trecut prin momente dificile, chiar si financiare. Tatal lor a realizat abia in 2012 cat de mult rau a facut. Imi cerea mie sa ii pun in legatura cu ei si i-am spus ca imi pare rau, dar sunt barbati maturi acum", a povestit mama lui Dorian Popa.


Sursa: cancan.ro

dorian popa dorian ciprian
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1281 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007126 (s)