News Flash:

Mai multe scoli din judetul Caras-Severin s-ar putea desfiinta in acest an

25 Ianuarie 2017
1035 Vizualizari | 0 Comentarii
scoala dumbrava
Autoritatile locale au adresat opt cereri la nivelul judetului Caras-Severin, pentru anul scolar 2017 - 2018, prin care solicita desfiintarea unor unitati de invatamant, in general scoli primare sau gradinite, din cauza numarului mic de copii, a declarat, pentru AGERPRES, prof. Adrian Doxan, inspector scolar general al ISJ Caras-Severin. 
'Reteaua scolara a fost discutata la nivelul Inspectoratului Scolar Judetean Caras-Severin. Exista opt cereri prin care se desfiinteaza structuri, in general, scoli primare si gradinite, din cauza numarului mic de elevi sau chiar inexistent, in anumite localitati, al acestor copii', afirma Adrian Doxan. 
Astfel, este vorba de cinci gradinite, doua scoli primare si una gimnaziala. Aceste solicitari sunt venite din mai multe zone ale judetului Caras-Severin, printre care zona Caransebes, a comunei Turnu-Ruieni, a comunei Berzasca, din zona Socol sau din Liubcova. 
In cea mai mare parte aceste unitati scolare se afla in satele apartinatoare comunelor respective, copii urmand a fi transportati in centrele de comuna cu microbuzele scolare, a precizat inspectorul scolar general al ISJ Caras-Severin. AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1370 (s) | 43 queries | Mysql time :0.022425 (s)