News Flash:

Laura Codruta Kovesi: Nu am de ce sa imi dau demisia!

17 Ianuarie 2017
1121 Vizualizari | 0 Comentarii
codruta
Procurorul-sef al Directiei Nationale Anticoruptie, Laura Codruta Kovesi, afirma, intr-un interviu acordat marti AGERPRES, ca nu isi va da demisia din fruntea DNA pentru ca " a deranjat inculpati".
Kovesi considera ca si-a facut treaba pentru care a fost numita si pentru care este platita.
"Nu, de ce sa imi dau demisia? Pentru ca mi-am facut treaba? Pentru ca am deranjat inculpati? De asta sa imi dau demisia? Nu, nu imi dau demisia. Am fost numita procuror-sef la DNA ca sa-mi fac treaba. Si treaba DNA e sa investigheze fapte de coruptie la nivel inalt. Asta am facut. Pentru acest lucru sunt platita. Nu am de ce sa imi dau demisia ca am deranjat inculpati", a declarat sefa DNA, intrebata daca intentioneaza sa isi dea demisia ca urmare a recentelor scandaluri.
Ea a recomandat sa se faca un calcul al averilor persoanelor pe care DNA le investigheaza si care "isi permit sa plateasca firme pentru intimidare".
"Asa, pentru cine intereseaza, poate sa faca un calcul foarte sumar cu averile pe care le au cativa dintre inculpatii investigati de DNA in ultimii doi ani. O sa vedeti ce suma colosala se aduna. Inculpati care-si permit sa plateasca firme pentru intimidare, pentru hartuire, sa plateasca firme pentru lobby ca sa se emita tot felul de rapoarte si de presiuni publice asupra procurorilor si judecatorilor, asupra sistemului judiciar", a adaugat Kovesi.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1139 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005530 (s)