News Flash:

Vicepresedintele PNL Alin Tise ii cere lui Varujan Vosganian sa isi dea demisia de onoare din partid

13 Februarie 2015
2109 Vizualizari | 1 Comentarii
Senatorul Alin Tise, vicepresedinte al PNL, ii cere lui Varujan Vosganian sa isi dea demisia de onoare din partid, "pentru a nu exista discutii ca este protejat de PNL", dupa respingerea in Senat a solicitarii Parchetului de incuviintare a inceperii urmaririi penale a acestuia.
Senatorul Alin Tise a declarat, joi, corespondentului MEDIAFAX, ca nu vorbeste despre vinovatia sau nevinovatia lui Varujan Vosganian, aceste aspecte urmand sa fie stabilite de instanta.
"Dupa votul de joi din Senat, care a respins solicitarea Parchetului General de incuviintare a inceperii urmaririi penale a lui Varujan Vosganian, ii cer acestuia demisia de onoare din PNL pentru a arata ca nu doreste sa faca partidul partas la o problema personala si pentru a nu exista discutii ca este protejat de PNL. PNL nu este un partid complice cu nicio persoana care are cereri venite din partea Parchetului. Nu vorbim aici de vinovatia sau nevinovatia lui Vosganian, ci de un gest de onoare care consider ca ar trebui facut de catre acesta. Iar instanta va fi cea care va stabili daca e vinovat sau nevinovat", a spus Tise.
Senatul a respins, joi, solicitarea Parchetului General de incuviintare a inceperii urmaririi penale impotriva senatorului PNL Varujan Vosganian, fiind inregistrate 71 de voturi "impotriva", 56 de voturi "pentru", 5 voturi fiind anulate. Votul a fost secret, cu bile. Mediafax.ro

varujan vosganian
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1146 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005324 (s)