News Flash:

La un pas de o noua TRAGEDIE AVIATICA! Un avion plin cu pasageri a luat foc pe un aeroport din Florida. Sunt cel putin 14 raniti

30 Octombrie 2015
1120 Vizualizari | 0 Comentarii
avion foc2
Un avion de pasageri a luat foc pe un aeroport din SUA. Aproximativ 14 persoane au fost ranite, intre care trei, grav, potrivit autoritatilor aeroportuare. Incendiul a izbucnit la unul dintre motoarele aeronavei, imediat dupa ce pilotul a semnalat o scurgere de combustibil.
Mai multe persoane au fost ranite dupa ce un avion de pasageri a luat foc pe pista unui aeroport din statul american Florida, informeaza televiziunile americane.

Un Boeing 767 a luat foc pe pista cand se pregatea sa plece in cursa, joi, de pe Aeroportul International, la  Fort Lauderdale-Hollywood, din Florida, potrivit unei oficialitati a Administratiei Aviatiei Federale.
Pilotul a raportat o scurgere de combustibil din rezervoarele aeronavei si imediat dupa aceea un motor al aparatului a luat foc. Pasagerii au fost evacuati de urgenta pe toboganele speciale, pe pista, precizeaza CNN.
Potrivit autoritatilor, sapte persoane au fost ranite, intre care trei au ajuns la spital, pentru ingrijiri medicale de urgenta.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1256 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008136 (s)