News Flash:

AVETRTISMENT SOCANT pentru Marea Britanie! Jihadistii planuiesc atentate in masa!

29 Octombrie 2015
1132 Vizualizari | 0 Comentarii
stat islamic
Marea Britanie se confrunta cu o amenintare fara precedent din partea jihadistilor gruparilor teroriste Stat Islamic si Al-Qaida, care planuiesc pe internet "atacuri in masa", a avertizat seful MI5, Andrew Parker, informeaza Daily Mail.
Andrew Parker a declarat ca, in ultimul an, serviciul secret pe care il conduce a dejucat sase atacuri teroriste in Marea Britanie si mai multe in strainatate.
"Nu putem sa fim siguri ca am oprit totul", a avertizat el, miercuri seara, in cadrul unui discurs. De altfel, el a subliniat ca amenintarea jihadistilor este la un nivel foarte ridicat, una fara precedent in cariera sa de 32 de ani.
Potrivit Daily Mail, seful MI5 sustine ca exista acum o "ambitie mai mare" in randul jihadistilor de a efectua atacuri teroriste care sa provoace ucidere in masa si nu exista "nici un semn de atenuare" a acestui val.
"Este posibil sa nu fi ajuns inca la nivelul maxim", a adaugat Andrew Parker, explicand ca jihadistii folosesc o gama "naucitoare de dispozitive si platforme digitale pentru a pune la punct atacurile teroriste" si ca MI5 a trebuit sa recurga la piraterie informatica pentru a putea accesa retelele de comunicare folosite de gruparile extremiste. Mediafax.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1160 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006066 (s)