News Flash:

La Resita a inceput a 6-a editie a Rotaract Streetball Challenge

10 Noiembrie 2013
1372 Vizualizari | 0 Comentarii
Rotaract Streetball Challenge
 Iubitorii de sport din Caraş-Severin şi Timiş şi-au dat întâlnire, la acest sfârşit de săptămână, la Reşiţa, unde participă la cea de-a VI-a ediţie a Rotaract Streetball Challenge, competiţie dedicată promovării mişcării în rândul tinerilor.

Sunt două zile consacrate baschetului, mişcării, pentru o stare de bine şi un stil de viaţă sănătos. Aceasta este provocarea pe care Rotaract Club Reşiţa a lansat-o, la acest sfârşit de săptămână, tuturor persoanelor cu vârste între 14 şi 40 de ani, care au dorit să participe la Streetball Challenge. Competiţia de baschet se desfăşoară pe sistemul grupe, semifinale şi finală.

'Ne bucurăm că am reuşit să păstrăm tradiţia. Până în momentul de faţă avem 12 echipe înscrise. Suntem bucuroşi că reuşim să menţinem interesul pentru baschet, pentru sport în general, deoarece, acesta este şi scopul competiţiei noastre, de a promova sportul şi mişcarea în rândul populaţiei, prin implicarea Rotaract în comunitate', a declarat Petronela Comora, preşedinta Rotaract Club Reşiţa.

La finalul competiţiei, care a fost organizată de Rotaract Club Reşiţa, cu sprijinul Primăriei municipiului, Direcţiei pentru Sport şi Tineret şi a câtorva firme private, cele mai bune echipe vor fi premiate. AGERPRES

rotaract streetball challenge
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1207 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006383 (s)