News Flash:

Oradea gazduieste Campionatul European de Karate Kyokushin

8 Noiembrie 2013
1245 Vizualizari | 0 Comentarii
Karate Kyokushin
Federaţia Română de Karate Kyokushin organizează la Oradea, în perioada 15-16 noiembrie, prin clubul local Gym, Campionatul European de Karate Kyokushin.

Potrivit preşedintei FRKK, Anca Wallmen, cei 480 de luptători din 23 de ţări europene vor participa, în Sala sporturilor din Oradea, timp de două zile, la înfruntări full contact spectaculoase de voinţă şi măiestrie în probele de luptă şi kata, pentru categoriile de vârstă seniori (peste 22 ani), U22 (18-22 ani) şi cadeţi (15-16 ani).

'Motivele principale pentru care ne-am decis să organizăm această prestigioasă competiţie în România sunt promovarea Karate-ului Kyokushin şi, implicit, atragerea tinerilor spre această artă marţială, dar şi promovarea imaginii României şi a oraşului Oradea în lume,' a declarat Anca Wallmen.

Preşedinta FRKK, multiplă campioană mondială în acest sport, apreciază Karatele Kyokushin ca fiind una dintre cele mai populare şi spectaculoase arte marţiale din lume, în care lupta se desfăşoară în sistem full-contact. AGERPRES

karatele kyokushin
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1331 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006691 (s)