News Flash:

La 14 ani, Mario, baiatul lui Adrian Mutu, face furori printre domnisoare! Cat de mult a crescut si cat de tare ii seamana

5 Septembrie 2017
1896 Vizualizari | 0 Comentarii
mario2

Aschia nu sare departe de trunchi. Fiul lui Adrian Mutu ii calca pe urme tatalui sau. La doar 14 ani, Mario frange multe inimi.


Are doar 14 ani, insa frange inimile domnisoarelor. Mario Mutu ii calca pe urme tatalui sau si pare a fi un cuceritor in devenire. Cele mai recente imagini cu fiul celebrului fotbalist si Alexandra Dinu parca sunt desprinse din reviste, potrivit Antena Stars.

 

Fiul cel mare al Briliantului isi mosteneste ambii parinti, atunci cand vine vorba de talent, asta pentru ca iubeste sportul, la fel ca si tatal sau, baiatul fiind pasionat de baschet, dar si muzica, o alta pasiune de-a Alexandrei Dinu.

In ceea ce priveste aspectul fizic, Mario are privirea calda a mamei sale, insa atitudinea si chipul cam merg catre partea tatalui. Chiar daca are inca o varsta frageda, Mario este un adevarat barbat in devenire si este dovada vie a faptului ca aschia nu sare niciodata departe de trunchi.



 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1135 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006418 (s)