News Flash:

Justin Bieber, interzis in China

22 Iulie 2017
958 Vizualizari | 0 Comentarii
bieber
Starul pop de origine canadiană, Justin Bieber, a primit interdicţie din partea Biroului de Cultură din Beijing pentru desfăşurarea concertelor în China din cauza ”comportamentului neadecvat”, informează BBC News.

Într-un comunicat emis de Ministerul Culturii de la Beijing se precizează că nu este oportun ca artiştii care au un comportament neadecvat să performeze în China.

”Justin Bieber este un cântăreţ talentat, însă este un artist străin controversat. Sperăm că, pe măsură ce Justin Bieber se va maturiza, să-şi îmbunătăţească vocabularul şi acţiunile şi să devină un artist cu adevărat apreciat de public”, se precizează în comunicat.

Comunicatul a fost emis Biroul de Cultură din Beijing în momentul în care un fan al starului pop a întrebat oficialităţile de ce Justin Bieber nu va susţine un concert şi în China, cu toate că desfăşoară un turneu în Asia.

Astfel, Bieber, care a susţinut deja un concert în China în 2013, se adaugă unui lung şir de artişti care au primit interdicţia de a performa pe teritoriul chinez. Formaţia britanică Oasis sau americanii de la Maroon 5 au primit interdicţii similare din partea autorităţilor chineze din cauza unor declaraţii politice, nu din pricina comportamentelor neadecvate.

 

Justin Bieber va avea un turneu în Asia ce va începe în luna septembrie, având concerte în Japonia, Filipine, Singapore şi Indonezia.


starul pop justin bieber beijing asia
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1251 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005132 (s)