News Flash:

Iulius Town Timisoara, primul proiect mixt din vestul tarii si cea mai mare investitie in real estate din regiune, va fi inaugurat pe 30 august

13 Iunie 2019
1336 Vizualizari | 0 Comentarii
Iulius Town Timisoara

*cea mai mare zonă de retail din afara Bucureştiului * pol regional de business * parc, cu mii de flori, arbori, lac şi carusel * investiţie de peste 220 milioane de euro

Timișoara, 13 iunie 2019: Companiile IULIUS şi Atterbury Europe vor inaugura, pe 30 august 2019, prima etapă a proiectului Iulius Town Timişoara (denumit anterior Openville), cea mai mare investiţie imobiliară din regiune, în valoare de peste 220 milioane de euro. Acesta este primul ansamblu de tip mixt din vestul ţării şi cel mai important proiect de real estate care va fi inaugurat anul acesta, pe piaţa din România.

Conceput ca un proiect cu funcţiuni de retail, entertainment şi office care completează actualul Iulius Mall, Iulius Town va fi principala destinaţie de afaceri, cumpărături și divertisment din vestul ţării. Totodată, Iulius Town va fi orașul din centrul Timişoarei, un proiect de regenerare urbană gândit pentru a coagula comunitatea şi a-i aduce laolaltă pe localnici, pe locuitorii din regiune şi din ţările limitrofe, indiferent dacă vin la birou, la cumpărături, să facă sport sau să se relaxeze.

Prima etapă de dezvoltare va include: 120.000 mp de retail, noi branduri, un nou concept de cinema, cel mai mare centru de sănătate şi fitness din România, o varietate de restaurante i cafenele, un parc, un centru de evenimente, 100.000 mp de spaţii office clasa A, un tunel auto şi 4.070 de locuri de parcare.

Cea mai mare suprafaţă de retail din afara Bucureştiului

Iulius Town va fi sinonim cu shoppingul la superlativ, pentru că aici vor fi cele mai frumoase şi mai noi concepte de magazine, deţinute de renumite branduri internaţionale, restaurante şic, precum şi o multitudine de servicii. Cu un total de 450 de magazine şi 120.000 mp, Iulius Town Timişoara va include cea mai mare zonă de retail din afara Capitalei.

Noi branduri internaţionale, numeroase restaurante şi cafenele amenajate tematic, cu terase şi privelişte spre parc, 12 săli de cinema şi conceptul de cinema VIP, cu cină şi film în sistem all inclusive, ca și cel mai mare centru de fitness din România, cu piscină semi-olimpică i spaţii de joacă, fac din Iulius Town locul ideal din centrul Timișoarei pentru petrecerea timpului liber.

Tot în premieră, la Iulius Town va funcţiona un centru ultramodern de conferinţe, cu trei săli elegante, spectaculoase din punct de vedere arhitectural, concepute dedesigneri italieni. Acestea vor găzdui atât evenimente business, cât și private, având o capacitate de până la 1.000 de participanţi

Parcul, ancora principală a proiectului mixt

Iulius Town Timişoara este aliniat perfect așteptărilor locuitorilor, cum ar fi aceea de a avea un oraș cât mai verde. Parcul din proiect este construit într-o manieră inedită, deasupra unei noi parcări subterane şi va fi o oază de liniște și relaxare. Acesta va încânta vizitatorii cu peste 1.400 de arbori și 20.000 de arbuști, aduși de la pepiniere din Italia, care se vor oglindi în lacul amenajat în centru. Un carusel etajat, locuri de joacă pentru copii, un patinoar şi piaţetele pentru evenimente fac ca acest parc să fie un loc unic în regiune, de o frumuseţe care se schimbă în funcţie de anotimp.

Prima etapă va include şi 100.000 mp de birouri, în care vor lucra aproximativ 13.000 de persoane. United Business Center, format din clădiri de birouri clasa A, a devenit deja un pol regional de afaceri, generator de noi investiţii şi locuri de munc. Primele trei clădiri de birouri sunt operaţionale, printre chiriași numărându-se companii multinaţionale din IT și automotive. Al patrulea imobil office va fi şi cea mai înaltă clădire din România. United Business Center 0, cu 155 m înălţime şi 27 de etaje, va fi finalizatanul viitor şi va include 52.000 mp închiriabili de birouri, un hub medical pe o suprafaţă de 3.000 mp şi un centru de conferinţe corporate, cu şapte săli.

Iulius Town Timişoara presupune şi investiţii în modernizarea infrastructurii. Proiectul aduce o soluţie ingenioasă pentru fluidizarea traficului: un pasaj subteran care străbate complexul și crește accesibilitatea rutieră a zonei, investiţie care va fi donată municipalităţii. Totodată, cei care lucrează sau vizitează Iulius Town pentru petrecerea timpului liber au acces la peste 4.070 de locuri de parcare moderne, dar și la spaţii pentru parcarea bicicletelor.

Etapa 1 Iulius Town, în cifre:

  • 220 milioane de euro investiţie

  • 120.000 mp de retail, în cea mai mare zonă de retail din afara Bucureştiului

  • 450 de magazine, cafenele şi restaurante tematice

  • cel mai mare centru de fitness din România, de 3.400 mp

  • 100.000 mp de spaţii office, 4 clădiri clasa A, pol regional de business

  • 13.000 de angajaţi în clădirile de birouri

  • 155 de metri i 27 de etaje, cea mai înaltă clădire din România

  • 3.000 mp hub medical

  • 3 săli de evenimente, până la 1.000 de participanţi

  • 4.070 de locuri de parcare

Galerie Foto

Functiuni_Iulius_Town_Timisoara
iulius
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1313 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005053 (s)