News Flash:

IULIUS MALL, gazda primitoare pentru spectacolele elevilor din judetul Timis

6 Decembrie 2016
1086 Vizualizari | 0 Comentarii
Iulius Mall

În perioada premergătoare sărbătorilor de iarnă, la Iulius Mall Timişoara au loc numeroase spectacole realizate de elevi. Cântece, poezii, dansuri, alte momente artistice sunt oferite în dar părinților, cadrelor didactice și colegilor, de cei mai talentați copii din școlile și liceele timișene. Decorurile aparte  de Crăciun de la Iulius Mall constituie cadrul perfect pentru astfel de evenimente, iar reprezentațiile atrag un public numeros.

Miercuri, 7 decembrie 2016, în zona special amenajată la demisol, cursanții Școlii de Arte din Timișoara vor susține un spectacol de muzică pop-rock, dans modern și colinde. În cadrul evenimentului, care va debuta la ora 18.00, vor fi prezentate şi creații realizate de elevii claselor de design vestimentar.

O zi mai târziu, pe 8 decembrie, Iulius Mall găzduiește spectacolul de gală al proiectului județean „Timisiensis”, organizat de Inspectoratul Școlar Județean Timiș, Consiliul Județean al Elevilor și Palatul Copiilor Timișoara. De la ora 14.30, elevi din zece unități de învățământ din Timișoara, Deta, Giroc, Jimbolia și Peciu Nou vor participa la un spectacol de poezie, muzică și dansuri specifice etniilor din Banat: română, maghiară, germană, sârbă, bulgară și ucraineană. Totodată, va avea loc o expoziție de afișe și fotografii realizate în cadrul aceluiași proiect, destinat promovării culturii și tradițiilor timișene. Cele mai bune creații și momente artistice vor fi premiate.

Spectacolele susținute de elevii din școlile și liceele din județul Timiș vor continua, în decembrie, la Iulius Mall Timișoara, în zona special amenajată la demisol, lângă un brad fastuos de Crăciun și într-un decor de sărbătoare, plin de farmec și strălucire.

 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1137 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005931 (s)