News Flash:

Islamistul impuscat mortal joi la Paris a locuit intr-un centru de refugiati din Germania

10 Ianuarie 2016
1149 Vizualizari | 0 Comentarii
atentate paris
Politia germana a anuntat ca barbatul impuscat mortal de fortele de ordine joi dimineata, in timp ce incerca sa atace o sectie de politie din Paris, a locuit intr-un centru pentru solicitanti de azil din Germania, relateaza BBC News Online.
Politia a perchezitionat cladirea din orasul Recklinghausen, situat in vestul tarii, dar nu a gasit dovezi privind alte atacuri.
Deocamdata nu se stie daca acesta figureaza printre sutele de mii de imigranti care au sosit in Germania in 2015. El a fost arestat pentru un jaf in Franta, in 2013.
Politia germana a precizat ca barbatul a desenat un simbol al gruparii Stat Islamic pe peretele unei camere din centrul de refugiati.
Originea barbatului nu este clara, el pretinzand in diferite ocazii ca este marocan, tunisian, sirian sau georgian.
Barbatul a fost impuscat mortal in ziua comemorarii atacurilor din 2015 de la redactia revistei Charlie Hebdo, in timp ce incerca sa intre intr-o sectie de politie din Paris avand in mana un cutit si strigand "Mare este Allah!". Politistii s-au temut ca barbatul incerca sa comita un atac sinucigas, astfel ca, dupa ce l-au somat, l-au impuscat mortal. Mediafax.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1118 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004941 (s)