News Flash:

Ion Tiriac explica momentul in care a pierdut Simona Halep finala la Roland Garros

21 Iunie 2017
1080 Vizualizari | 0 Comentarii
ion tiriac
Ion Tiriac a explicat la Smart FM de ce a pierdut Simona Halep finala de la Roland Garros. Fostul tenisman considera ca Halep nu a profitat de momentul favorabil avut in setul decisiv, potrivit libertatea.ro.


„Simona Halep… Are si mult ghinion fata asta, sa-ti scrantesti piciorul inainte de Roland Garros, eu am zis, dupa accidentare, ca sta cel putin doi ani de zile. Ce faci, joci sau nu Roland Garros? A jucat decent, dar nu de numarul unu mondial”, a declarat Ion Tiriac.
Simona Halep a facut cadou finala de la Roland Garros. Cealalta finala a pierdut-o, ca sa nu zic ca i-a fost furata. Anul asta a jucat modest, adversarei, ori ii intra tot, ori dadea cu bata, tipic unei fete care nici nu s-a visat in finala”, a continuat fostul tenisman.


„Da, am zis de la 3-1 ca va pierde meciul, pentru ca exista niste semne, atunci cand ai minge de break trebuie sa faci adversarul sa constientizeze ca poate pierde acea minge. Si ai 20 de secunde permise de regulament, si trebuie sa profiti de ele pentru a face adversarul sa constientizeze acest lucru”, a precizat Ion Tiriac.

ion tiriac roland garros halep simona halep
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1132 (s) | 32 queries | Mysql time :0.007079 (s)