News Flash:

Iohannis, inainte de plecarea la Consiliul European: "Credem intr-o Uniune Europeana puternica, unia, solidara"

9 Martie 2017
881 Vizualizari | 0 Comentarii
iohannis presedinte 1
Romania crede intr-o Uniune Europeana "puternica, unita, solidara", la a carei consolidare sa participe toate celelalte 27 de state membre, a declarat joi presedintele Klaus Iohannis.
"Nu am fost de parere ca este bine sa mergem pe variante cum ar fi Europa cu mai multe viteze sau cu doua viteze. Nu, noi dorim o Uniune Europeana unita si puternica, iar acest lucru a fost si va fi prezentat ca si pozitia Romaniei si de mine. Consolidarea UE poate sa aiba loc doar daca coeziunea intre state este intarita, nu slabita. Este foarte adevarat ca si acum putem sa constatam ca nu toata lumea se misca cu aceeasi viteza. Faptul ca avem o Europa cu mai multe viteze este o constatare facila, asa se intampla acum, dar nu inseama ca asta vrem sa se intample si pe viitor", a declarat presedintele Klaus Iohannis, inainte de plecarea la Consiliul European.
.
Totodata, seful statului a declarat ca obiectivul ce va fi stabilit va fi unul pe termen lung si nu trebuie sa fie dezvoltate programe exclusiviste. Mediafax.ro

uniune europeana klaus iohannis
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1297 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005150 (s)